tirsdag, juni 14, 2011

Vermelding 14.juni - 2011

Klokka er no 15.45. Temperaturen er +18 grader, og hittil i dag har vi hatt både sol og regn. Akkurat no er det overskya, så det kjem kanskje ei regnbyge snart? Alt er betre enn fotsid skodde.
I dag gikk det meste av føremiddagen med til kinobesøk. Nokre av oss møtte opp ei stund før filmen for å prate og drikke kaffi, men dei fleste kom til filmen. Vi skal vurdere til hausten om vi skal halde fram med kaffiservering. Det kjem nye til for kvar film som blir vist på Seniorkino og alle er begeistre for opplegget.Kinosjefen har vore flink til å finne fram til filmar som fell i smak. Det er nye og aktuelle filmar vi hat fått sett.
Filmen "Saras nøkkel" var faktisk GOD. Eg var berre så passelig begeistra for boka då eg las den, men eg likte filmen betre. Det eg likte betre med filmen var at den skifta mellom notid og fortid, og det funka veldig bra.I boka tykte eg at fortida fekk for liten plass.
Nils hadde gjort alt klart før vi for nedover, så det var berre å sette på kokeplatene då vi kom heim. I dag var det salt lange og brosme på menyen.No blir det pause før kaffien.


For å vise at sommaren finst ein stad, og kanskje kjem hit også, legg eg inn desse bilda av gutane i Kongsberg, som kosar seg ute i sola.

3 kommentarer:

solveig sa...

Herleg ver og herlege gutar! Her sparer vi fineveret til skuleslutt???

Besta sa...

Synest Ingar blir så lik mora si.

solveig sa...

Artig å sjå kor ulike og like dei er.

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...