søndag, juni 19, 2011

No slo klokka akkurat 7 (19.00) og dagen er på hell. Ute er det + 17 grader og vi har nyss hatt båden lyn og torden. No er det stilt, men regnet har enno ikkje kome. Før i dag har vi hatt både sol og regn, og vi har vore litt ute og litt inne. Har ikkje vore på noka utflukt, det har i grunnen vore ein litt for rolig dag. Etter middag vart det fotballkamp på Nils og lydbok på meg. Så vart det så fint ver at vi la oss ut på altanen, men vi vart ikkje så lenge i paradis før det braka laust.
På føremiddagen rusla eg litt i hagen og drog opp eitt og anna ugras etc. Klipte opp grasløk og fraus etc. Å ha frosen grasløk klar til bruk i kjøkkenfrysaren er ikkje så dumt; vi greier ikkje å bruke opp alt etter kvart uansett. Til middag hadde vi restar frå i går.
På FB les eg at bandet til Eirik, " Lommerosk", har spelt på Eid i helga -det var sikkert stas.
Det er mange fødselsdagar i familien i juni månad; i dag fyller Elin år, og i morgon er det Margrete som skal legge eit år til levealderen sin. Reknar med at ho fyller 29 i år også?
Vi gratulerer Elin som feirar dagen i Dublin!

1 kommentar:

solveig sa...

Her har det vore fint ver i heile dag ...

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...