torsdag, mai 26, 2011

Vermelding 26. mai - 2011

Klokka er ca 12.45. Det har vore opplett heile føremiddagen, men no begynte det å regne litt. Temperaturen er + 11 grader C.
Nils har drive og jobba med muren i dag også, no er han ferdig med trinn 2 av 3. Som alltid når mannfolka styrer med noko ute, kjem naboane for å sjå og kommentere. 
Eg har jobba inne med rydding og golvvask. Det kan virke som om eg vaskar og støvsuger heile tida, men det skjer i realiteten berre ein gong for veka. I dag skal vi ha fiskekaker til middag. Dei ligg klar i frysaren, men eg har funne ut at dei smakar veldig mykje betre viss eg varmar dei i steikomnen i staden for å steike dei på panna. Då steiker er løk, paprika etc. og legg i eit eldfast fat med fiskekakene oppå. I dag skal vi ha ris til i staden for poteter-hadde så mykje ferdigkokt ris i frysaren som eg gjerne vil ha vekk. Det blir ein ny vri.
Har blitt meir interessert i matlaging etter at vi begynte å sjå "4-stjerners middag" på TV Norge (måndag til torsdag kl.19.30). Synest eg lærer mykje av det, om ikkje så mykje gir seg utslag i praksis.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...