onsdag, oktober 13, 2010

Vermelding 13.oktober 2010

Klokka er no a 14.45. Temperaturen er + 7 grader C og det regnar. Ikkje sånt skikkelig regn med vind og blest som eg likar, berre sånt stilt og vått med skodde i fjella. Føler sterkt at hausten er komen, men plommetrea er grøne og fine og har knapt mist eit blad.
I dag følte vi for å slynge litt, eg var ikkje så gira på storarbeid etter gårsdagens krafttak, og vi måtte ut og sjå folk. Det blei ein tur på Amfi og på Europris, der vi dreiv med det som mamma brukte å kalle "klatting". Dvs. at ein kjøper diverse småting som ein eigentlig ikkje treng så veldig. Det er vel noko liknande som shopping.
No har vi ete middag, i dag vart det Pasta carbonara, med saus frå Knorr. Heilt greitt.
No skal eg ha meg pause med siste resten av Min kamp. Neste bok som ventar er Potensgiverne som skal vere veldig morsom. Får mange gode boktips på GOD BOK på Face Book.
Elles vil eg anbefale Erdalen gard, som er både på FB og på blogg. Det er ein såkalla besøksgard lengst opp i Erdalen i Barstadvik. Nils og eg var der for 2-3 veker sidan.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...