tirsdag, juli 20, 2010

Vermelding 20.juli 2010

Klokka er 12.40. Ute er det overskya, skodde, regn og +15 grader. Ja, vi er sjølvsagt heime i Ørsta igjen. Vi hadde ikkje så veldig strålande ver på turen heller, men det var no mest opphaldsver og over 20 grader, så det er ein viss skilnad.
I går reiste vi frå Karlstad. Eg hadde no tenkt vi skulle sjå oss om litt sidan det er mange år sidan vi var der, men plutselig, etter diverse feilgrep, var vi på full fart nordover.Vi stoppa ikkje før vi var på Charlottenberg, og etter at vi hadde bunkra opp med kjøt og flesk var det ikkje anna råd enn å ta beinvegen heim før kyllingfiletane tina. Det blei mange timars køyring, med eit par små stopp. Turen gikk radig og fint utan uhell og det er vel det viktigaste? Eg hadde i grunnen ikkje lyst heim att enno, men her er vi altså. Nils har funne tak i nabokarane, og no er det vel den vanlige praten om bensinforbruk, cruise-kontroll, regnsensorar etc.etc.Eg har prøvd å oppdatere bloggen litt, pakka ut kofferten m.m.
Fekk melding frå Margrete i går kveld, då var dei på Tynset. I dag skulle dei vidare til Alvdal og Røros, og så over grensa. Dei har campingvogn, så dei slepp å tenkje på hotell.

1 kommentar:

solveig sa...

Håper dei er like heldige med veret som vi var!

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...