mandag, juli 12, 2010

Vermelding 12.juli 2010

Klokka er12.20, temperaturen er + 14 grader C og det blæs og regnar. Vi har eit forundelig ver, og det skiftar heile tida. I går var det over 30 varmegrader på dagtid, men om kvelden begynte det å blåse og regne. Likevel var det + 19 grader då vi la oss i 2-tida.
No belagar vi oss på å reise ein liten tur til Austlandet. Vi kjem til å ta det med ro og bruke to dagar til Kongsberg. Kva veg vi reiser er enno ikkje bestemt, men eg har ikkje lyst å fare Hemsedalsfjellet kvar gong. Nils har klipt plenane, og så har han henta heim båten som han no driv og spylar og vaskar.
Eg har rydda og vaska på kjøkkenet, ikkje kjekt å komme heim att til rotehus. Dessutan skal kleda vaskast og eg skal pakke-alt for mykje som vanlig. Ein tur på biblio må eg også ha, kan ikkje vere utan lydbøker! Til middag i dag skal vi ha steikt makrell, det har vi ikkje hatt før i år. Nils fekk sju makrellar då han var ute og fiska i går kveld.Veit enno ikkje om vi tek med laptoppen, men når vi er på Kongsberg har vi PC-ar nok.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...