torsdag, april 15, 2010

Eirik fyller 13 år i dag !

Så er det gått 13 år sidan vi såg Eirik for første gong, på sjukehuset i Volda, same dagen som han vart fødd.
Eg er glad for alle bilda vi har, dei hjelper oss å hugse.Eg har leita opp det eg skreiv i dagboka den dagen,etter at vi hadde vore og sett han, og der står det mellom anna:"Guten var perfekt......" Betre kan det knapt bli.
Eirik var ein snill og god baby, som både åt og sov, men så snart han kom seg på beina var han høgt og lågt, og måtte passast godt på. Nokre småuhell vart det no og då, han hadde ofte eit lite sår eller ei skramme, men aldri noko alvorlig. Snill og grei har han alltid vore, og lett å be om ei teneste.Eg veit også at han er flink å spele gitar, noko som ligg til farslekta; elles er det trombone i musikkorps, hip-hop på ballettskulen og så fotball. Så vi får seie at han framleis er ein aktiv kar!
No vil vi gratulere deg så mykje med dagen, Eirik. Håper du får eit kjekt selskap i lag med kameratane dine, så skal vi i familien feire litt seinare når vi kjem att frå tur.

1 kommentar:

Hildegard sa...

Gratulasjonar til tenåringen frå oss "sør-om-grensa".

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...