tirsdag, januar 26, 2010

Bok nr 6- 2010: Nattefokk


Denne boka har eg lese litt "langsmed" andre bøker fordi eg måtte spele av platene på datamaskina.
Dette er andre boka i ein serie på fire frå Øland, den første heitte Skumringstimen og eg har skrive om den før.Denne boka fekk eg liksom ikkje tak på, eg hadde problem med å konsentrere meg, og datt ut heile tida.Ser at den har  fått ein svensk pris, noko eg ikkje heilt kan forstå.
Den er, som den første boka, ei blanding av krim og spøkelseshistorie; det er no for så vidt greitt nok, men her er så mange trådar som skal knytast. Handlinga spring frå det eine til det andre, og det passar ikkje for meg som likar fokuserte bøker.Eg tykte rett og slett det vart kjedelig, og spennande var det i alle fall ikkje. Opplesaren las på ein langsom og lite engasjert måte, så kanskje det er hans skuld at eg tykte boka vart noko langdryg? Eg likar sjølvsagt å kome ein tur tilbake til Øland, men eg håper neste bok vil bli ei sommarbok.No har eg fått nok av snødrev!
Eg vil ikkje råde folk frå å lese denne boka, det kan vere at andre likar den betre enn eg gjorde.
Eg har ikkje fått kopla scanneren til den nyinstallerte maskina, derfor blir det dårlige bilde av bokomslaga.Men om ein forstørrar bildet, kan ein fint lese teksten.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...