lørdag, mars 14, 2009

Frilaurdag.

Det er nydelig ver i dag. Og kva brukar ein slike fine dagar til? Av alle ting sette eg meg til ved datamaskina og la etikettar på alle innlegga mine.Begynte i går kveld, men vart ikkje ferdig.No er det gjort, men eg reknar med ein stor feilprosent,så her må nok litt retting til. Imidlertid skal eg no legge meg ut på solsenga mi på altanen, så får eg i alle fall sol og frisk luft! Som de ser så har eg ein god liggeplass. Og så har eg Walkmanen med meg.
Det lange rose-beddet nedanfor huset har blitt både smalare og kortare siste åra, men no er det i alle fall fullt av spirande blomsterløk, så om nokre veker skal det stå i fullt flor.

2 kommentarer:

Hildegard sa...

Ja, det var ein nydeleg dag i går. Trur ikkje du frys med det utstyret på verandaen. Eg nytta høvet og gjekk ein lang tur via Myrahaugen. Grease-operette i den nye operasalen fredag kveld.
Lappetausa har vore på overnatting her og helgabesøk hjå mor. I går kveld kom Strikkemor også, så det vart strikking og sying med "noko attåt". Koseleg kveld.
Eidabesta

Besta sa...

For å seie det slik, ville eg mykje heller gått tur enn å ligge på solseng.Men det er godt å vere ute i alle fall.Vi har hatt ei sløv helg!

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...