fredag, august 02, 2024

Dagbok 2024: 2.august


 Klokka er no 20.02, temperaturen ute er +21 grader C. Og vi har hatt ein nydeleg dag, med sol og varme. Bildet over tok eg nettopp frå altanen, mot vest.

I dag har eg hatt ein fin og koseleg dag- Eg tok først fredagsvasken, så dusja eg meg sjølv og så kom Solveig , som avtalt. Ho hadde med seg nydeleg Mor Monsen -kake, som vi kosa oss med på altanen.

Eg begynte sjølvsagt å snakke om eføyen som eg har bala med å få vekk, og best det var var vi komne ut forå sjå på eføy-veggen. Og på eføyen som heng frå tak og vegger på tilbygget. Solveig fekk blod på tann og sette i gang med å rive ned uønska vegetasjon. Ho stod i stige-trappa og drog og klipte til eg hadde fire store svarte sekker med eføy, som skal på VØR.Heilt ferdig blei vi bvel ikkje, for der er no litt att inne, som vi ikkje har nådd tak i.Litt av ein jobb Solveig gjorde der, men det var heilt frivillig. Etter stabasane tok vi oss litt is

Etter at Solveig hadde reist heim, tok eg ein tur opp til Marit som er heime ålene no, når andre er på Mallorca eller på hytta.
Eg skal sette på TV-en no for å sjå kva som skjer i verda, det er faktisk ikkje så kjekt -kunne ønske at vi fekk betre nyhende.

Eg har ikkje laga med middag enno, det hadde ikkje Marit gjort heller, men det er det no råd med. Vi er ikkje bundne av klokkeslett.

Eg føler at det er laurdag i dag, men heldigvis er det berre fredag. Så eg vil ønske alle ei god helg !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 19.september

  Klokka er no17.45, temperaturen ute er + 20 grader og vi har hatt ein fin sommardag i dag igjen. Eg var på trening som vanleg om torsdagar...