torsdag, august 01, 2024

Dagbok 2024: 1.august


 Klokka er no18.30, temperaturen ute er + 20 grader, og det er sol no. Det var sol og fint då eg gjekk på Vernet i dag, litt tidlegare enn vanleg. Eg har vore litt "trøtt" i føtene i det siste, så eg tenkte at det var best å gå før eg fekk slike plager. Det var ein nydeleg tur i dag.Og utsikten kan vi kkje klage på.Og der er alltid folk ute og går, mange med hund. Men eg trefte ingen eg kjende i dag



Etter at eg hadde ete lunsj gjekk eg ut i hagen for å jobbe, for det var planen i dag.Eg begynte nede ved Kompostbingen for der har eg ikkje stelt heilt ferdig  år,så der var mykje å ta att. Gras som måtte klippast med saks, ugras som skulle fjernast og mykje meir, eg heldt på i fleire timar. 


                                     Her har eg jobba i dag

Då tok eg plenklipparen og for over dette "stykket" før eg tok og klipte plenen rundt huset. Resten av skråninga får eg ta ein annan gong. I morgon ventar eg Solveig på besøk og det ser eg fram til. Kjekt med besøk av barn og barnebarn.

No er det snart tid for nyheiter, det er vel ikkje så oppløftande nytt i dag heller, det er vel for det meste krig-dessverre.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 19.september

  Klokka er no17.45, temperaturen ute er + 20 grader og vi har hatt ein fin sommardag i dag igjen. Eg var på trening som vanleg om torsdagar...