onsdag, juli 10, 2024

Dagbok 2024: 9.juli

 Klokka er no23.43,det har vore rimeleg bra ver ute i dag, men eg har vore inne heile dagen. No er det +10 grader og det ser fint ut.

Det har vore litt styr i dag, for oppvaskmaskina har ikkje vore heilt i form, og vi har vurdert om vi skal kjøpe ei ny-eller vente. Resultatet vi kom fram til, var at eg skulle kjøpe ei ny maskin no når Rasmus er her og kan hente maskina og koble den opp. Han gjer det gratis, det gjer ikkje dei som sel maskina, og no var det dessutan tilbod på Bosch på EL-kjøp  

I dag har vi vekselvis vaska opp for hand og i maskin. Eg synest å hugse at eg måtte betale ganske mykje for å få sett inn oppvaskmaskin i kjellerleilegheita. Men eg hugsar dårleg, så eg kan ikkje seie prisen.

Wenche og Rasmus var på butikkar i dag og kjøpe det vi trong, for i morgon kjem det besøk frå Hareid og frå Straumshamn. Det blir no veldig kjekt, spesielt for Ingar, sidan Margrete har med seg hund. Rasmus har bestemt menyen.

I dag var Einar her og malte litt på huset. Han har liksom tatt litt ansvar for det, og så kan han ikkje komme i morgon for då er han på jobb.

Ja, det skjer litt meir no år vi er mange i huset enn når eg er her åleine, og i dag har eg rett og slett ikkje hatt tid til å gå tur på Vernet. Men det er no ikkje så farleg, det kjem andre dager.

Eg har heller ikkje tatt bilde,

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 19.september

  Klokka er no17.45, temperaturen ute er + 20 grader og vi har hatt ein fin sommardag i dag igjen. Eg var på trening som vanleg om torsdagar...