mandag, juli 29, 2024

Dagbok 2024: 29.juli, Olsok


 Klokka er no 19.48, temperaturen ute er +20 grader C og sola skin. På PC-en min står det:"Regn i morgen". Så då har vi noko å glede oss til.

I dag har eg hatt ein skikkeleg arbeidsdag. Eg hadde tenkt å halde fram med å rydde og ev.vaske i tilbygget, men eg måtte no vere ute når det var så fint ver. Ein gong i tida planta vi eføy på uteveggane av tilbygget, og eføyen har trivast meir enn godt er, den har tatt aldeles overhand og kryp inn over alt. Nokre greiner har kome seg opp på altanen, og eg syntest det var litt fint. Men eføy kan ikkje kunsten å begrense seg, så det vart for mykje av det gode. I dag reiv eg ned alt som var på altanen, eg måtte ta opp eit par av flakane på golvet for å få med alt. Meg det nytta ikkje å ta bort det som var kome opp på altanen, eg måtte få vekk det som var nedanfor og på veg opp.. Det tok heile føremiddagen og vel så det. Det blir ikkje fint når ein tek det vekk slik, men eg sette bossdunkane attåt veggen, så då ser ein ikkje styggedomen.

                                                        Ikkje akkurat fint.


Denne jobben tok heile føremiddagen, og ikkje berre det, men eg måtte ta allergitablettar for å halde ut. Eg er så vidt eg veit ikkje allergisk for anna enn akkurat eføy.

Då eg kom inn og skulle lage meg mat kom eg på at det var olsok så då laga eg berre litt rømmegraut.

Eg var trøtt og sliten, så eg la meg inn på dag-senga mi og slappa av ei stund før eg stod opp og dusja og vaska håret. Så var eg opp til Marit ein tur, og så vart det ein liten runde på Vernet i dag også.I morgon skal Marit og eg på butikken.







Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.september

No er klokka 17. 50, temperaturen ute er + 21grader og det har vore ein nydeleg sommardag- Eg vakna som vanleg litt tidleg, men luska ut på ...