søndag, juli 28, 2024

Dagbok 2024: 28.juli

Klokka er no 16.44, temperaturen ute er+18 grader, men det kjennest kaldare ut.

Hittil har det vore ein nokså kjedelig dag, men det må eg ta på meg sjølv, det er opp til meg sjølv , stort sett, korleis dagane blir, og i dag har eg ikkje funne på så mykje kjekt. Eg har sete og strikka litt og sett TV og så gjekk eg ein tur på Vernet. Der var lite folk i dag og veret var ikkje så fint, til slutt kom det skikkeleg regn før eg kom heim att. Middagen i dag vart restar frå i går. 

No når det lid på dag er eg litt irritert på meg sjølv fordi eg ikkje har funne på noko kjekt i dag. Men i morgon.........


Dette bildet tok eg med det samme eg hadde kome opp trappa. Her ser vi ned på vegen som går langs Vernet-og her ser vi også skyene som kjem inn frå vest.


Då eg kom heim gjekk eg ned og såg på "prosjektet" mitt. Jordstykket som eg
spadde opp i vår og sådde grasfrø i. Eg klipte graset med klippar ein gong men sist eg klipte plen fekk det stå i fred. Det er ikkje fast nok til å tole klipparen. Men det blir fint på sikt. Wenche planta dei tre små buskene som eg hadde kjøpt då ho var her. Som de ser veks både graset og ugraset frodig.

Jordbæråkeren min er ein skandale, det slutta å komme bær nesten før det hadde begynt. Eg har rips og solbær som eg skal plukke når det blir finare ver.

Margrete kjem vel heim i løpet av helga, eg  ser fram til det, for ho og eg skal ha ein tur til Eid. Håper vi får finare ver, det var no spådd ein fin august månad, men sommaren varer ikkje så veldig lenge. Dessverre.

No lysnar det opp i vest, heilt typisk er det at sola kjem når det er nesten kveld, og så er det også slik at det regnar om natta og så kjem sola om dagen.....men ikkje i dag.




 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 16.september

Klokka er no18.15, temperaturen ute er 12 grader C og det er overskya, men ikkje regn, eg trur det var litt finare tidleg i dag, meiner eg s...