lørdag, juli 27, 2024

Dagbok 2024: 27.juli Bryllaupsdag

Klokka er no 15.30, temperaturen ute er +22grader, og det er opplett og somme tider sol.

I dag hadde eg ingen planar om kva eg skulle gjere,  så eg for no berre her og surra, før eg kom meg ut for å gå på Vernet. Det var verken varmt eller kaldt ute, men litt skiftande . Eg bestemte meg i alle fall for å gå tur på Vernet i dag også, åleine som vanleg. Og i dag trefte eg ingen eg kjende. 

Det første ein møter når ein kjem opp er blomster "tallerkenen"som er fin enno , og så har det vakse opp veldig høgt gras sidan dei slo tidleg på sommaren, og der er også geitrams som er liv i enno.Eg likar å sjå på alt som veks til ulike tider av året. Eg sit litt å benkane og ser på naturen. I ddag fekk eg sjø kvar dei finn så mykje bringebær, det er ved elva som renn langs Åsmundmarka.Men eg går ikkje opp dit, eg er veldig forsiktig, for eg vil ikkje dette.

Eg trefte ingen eg kjenner i dag, men då eg var komen ned og gjekk inn Starevegen stoppa det ein svart bil, og det var Helge som kom att med nøkkelen til kjellerleilegheita.



Ei stund etter at eg var komen heim, og hadde ete etc. fekk eg besøk av Solfrid, som er heime med foreldra no, men som har vore på sykkeltur i Solund. Det var veldig kjekt, for ho er flink å fortelle  og var blitt kjent med Rolf og litt av familien. Tenk sykkeltur i Sula? Då eg kom dit, trur eg ikkje der var mange syklar å sjå. Men når der kom vegar vart det heilt annleis å vere der, vil eg tru. Jentene og eg bur oss på å fare dit til neste vår,ja Margrete har no vore der i sommar også. 

Eg veit ikkje kva eg skal styre med resten av dagen-for eg har kjensle av at det er sundag, enda eg veit at det ikkje er det.Eg kunne kanskje plukke rips, men det er ikkje noko som hastar. Eg synest ikkje det er kjekt å fare nede i Vik åleine, men kanskje eg tek ein tur?

Naboane mine feira diamantbryllaup for litt sidan, i dag er det min bryllaupsdag, det er 62 år sidan vi gifta oss i Bergen, så vi kunne ha hatt diamantbryllaup for to år sidan, om vi hadde vore i live begge to.

Forresten kom eg i mål med sudokuen min no på føremiddagen.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 7.september

 Klokka er no18.00 og temperaturen ute er + 26 graderC. det har vore ein nydeleg dag, som eg dessverre ikkje har fått nyte. Eg er svært sjel...