tirsdag, juli 23, 2024

Dagbok 2024: 23.juli

 


Klokka er no 19.22,temperarturen er ca +18 grader ute, det er opplett,  skyer men også sol. Og så har vi hatt litt vind i dag, då kosar eg meg, for det er sjelden med vind her i Ørsta-i alle fall her oppe i bakkane.

Eg kom ikkje så tidleg i arbeid i dag, men fekk no gjort aldri så lite. Eg spurde Marit om ho ville vere med på Alti og det ville ho. Eg skulle ha tablettar på apoteket og så hadde eg bestemt meg for å kjøpe to små svarte stolar til å ha ute, eg hadde to frå før, men ville ha fleire så eg kan sleppe å drage rundt på stolar når eg skal jobbe i hagen. Eg kjøpte stolane på Europris og bar dei ut i bilen og fekk pressa dei inn i baksetet og det gjekk bra, vi kom heile heim. 

Då var eg liksom komen i sving så eg heiv hageboss-sekkane inni bagasjerommet og køyrde på VØR. Eg hadde ikkje så mykje boss, berre 5 sekker som ikkje var fulle ein gong, Men det er no godt å få rydda opp litt.

På heimvegen køyrde eg bort til gravplassen og såg etter korleis der såg ut. Det var no ganske bra der, men eg vatna litt sjølv om det har regna innimellom.

I dag bestemte eg meg for å lage livretten min  til middag, så då vart det krydderspekesild med tilbehør-i dag hadde eg til og med nypoteter. Elles er det ikkje så ofte eg har poteter. Så gjekk det ein times tid med drikking, mens oppvaskmaskina gjorde jobben sin. I dag hadde eg stilt den rett så det tok ikkje så lang tid; sist eg vaska i maskina brukte den over 4 timar, fordi eg hadde stilt den feil. Sånn kan det bli det når ein får noko nytt.



Eg var ein tur ute i hagen og åt bær og prata med nabo-Solveig. Og så endeleg kom eg meg opp på Fonnvernet for å gå runden min. Dagsnytt er nok ferdig no, men eg kan sjå den når eg vil.No skal eg sjå om eg får legge inn bilde.




Ingen kommentarer:

  Klokka er no 16.35, temperaturen ute er +19-20 grader C, det er heilt utruleg å få det så varmt rett etter at snøen låg langt ned i fjells...