mandag, juli 22, 2024

Dagbok 2024: 22. juli

Blikkstille fjord i dag

 Klokka er no 18.20, temperaturen ute på trappa er + 20 grader, det er lettskya  og opphalds-ver, men på PC-en min står det : "Regn i morgen" og "vind i morgen." Ja, då har vi noko å glede oss til. Særleg gleder eg meg til vind, for det har vi nesten aldri her i Ørsta.

Eg hadde ikkje plan for dagen i dag, så eg starta med å stryke eit par dukar som låg på vent. Så var det sodukoen; eg begynte på den torsdag kveld då Møre-Nytt var komen på nett.Så har den lege her på bordet, og eg har sett på den av og til utan å komme vidare. I dag hadde eg god tid, så eg begynte frå begynnelsen i roleg tempo, og løyste heile sudokuen utan ein einaste feil; så det er slik ein skal jobbe med problema!

Eg fekk melding frå Olaug på Hareid; ho,sambuar Thomas og Audun ville komme inn til meg kl.15 og ta meg med på Kina-restaurant. Det var no veldig hyggeleg, men etter ei stund kom eg på at Kina-restauranten i Volda har stengt om mandagane. Men då vart det endra frå kinesisk i Volda til indisk i Ørsta.

Eg hadde litt tid til overs så då vart det ein tur på Vernet i dag også.

Dei kom og henta meg presis, og Audun visste kvar vi skulle, så eg kunne slappe heilt av.Vi diskuterte menyen og vart samde om kva vi skulle ete, Audun ordna opp så vi fekk både kjøtt og saus og ris, og nokre veldig gode nan-brød. Vi åt opp nesten alt og måtte spørje etter meir ris- og det fekk vi- Det er ein skikkeleg bra restaurant. Eg trudde kanskje vi vart der åleine sidan det var så tidleg, men der var fleire. Då vi køyrde forbi KIWI på heimvegen snakka Audun om is, men då sa eg at eg hadde is heime så vi kunne ha is og kaffi der, og slik vart det. Takk til alle som bidrog til ein kjekk dag!

Dagen gjekk veldig fort, og no er klokka kvart på 7, og eg skal sjå nyheiter. I går kveld sette eg på for å høyre kva som skjer i verda, men dei snakka berre om BIDEN - i timevis.

Håper Margrete er vel framme i Beatles -byen no.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 7.september

 Klokka er no18.00 og temperaturen ute er + 26 graderC. det har vore ein nydeleg dag, som eg dessverre ikkje har fått nyte. Eg er svært sjel...