søndag, juli 21, 2024

Dagbok 2024: 21.juli

 

Klokka er no 16.58, temperaturen ute på trappa er +25 grader, det er overskya, men opplett, berre ein og annan liten vassdrope kan falle ned frå himmelen. Tidlegare i dag var det over 30 varmegrader.

Eg var seint oppe og somla vekk det meste av føremiddagen, før eg gjekk opp til Marit. Ho er i fin form no, men vi sat no berre og prata i varmen, kan ikkje strikke når det er så heitt.

Då det leid på dag tok eg ein tur på Vernet, Det såg ut som om det ville skye over og eigentleg venta vi på torever, men eg fekk fullført runden min utan regn-berre eit par små dropar. t er like fredeleg no. Eg tenkjer på at helga er slutt, men mange i familien har framleis ferie, så eg får vel sjå dei. Margrete og Svein-N. reiser til England i morgon-, så Amanda får tre hundar å passe, men det greier ho fint.

Eg har ikkje meldt meg på Pensjonisttur, så eg blir gåande her heime, men det er heilt greitt. No skal eg sette på TV-en og ta fram strikketøyet. Trur eg.

Den 23.juli går Hundedagane inn -og dei varer til 23(24.) august. Her i Norge vart det sagt at om Hundedagane begynte med godver slutta dei med dårleg ver,og omvendt. (Såpass skulle eg greidd å spå sjølv).

Klokka 23.30: Regnet kom ikkje før i kveld og no er det +16 grader ute, så det vart litt av ei nedkjøling.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 7.september

 Klokka er no18.00 og temperaturen ute er + 26 graderC. det har vore ein nydeleg dag, som eg dessverre ikkje har fått nyte. Eg er svært sjel...