mandag, juli 15, 2024

Dagbok 2024: 15.juli

 


Klokka er 17.45, temperaturen ute er +17 grader C. Det har vore skodde i fjella i heile dag også, og no regnar det, kanskje blir skodda borte då?

Eg hadde ikkje så mange planar i dag, men tenkte at eg kanskje skulle ein tur til Vik-

Men så hadde eg så mykje melk ståande at eg tok først og baka 3 brød-for eg hadde ein pakke gjær . Det vart tre gode brød, elles har eg gjort diverse husarbeid. Og så samla eg alle tomflasker og boksar og tok ein tur på butikken. Marit og eg skal ha oss ein tur og handle ein av dagane, men det vart ikkje i dag. 

Det kom ei regnbyge, men då det letta opp att tenkte eg det var greit å gå ein tur på Vernet, men eg var ikkje komen langt før det begynte å regne så smått. Eg hadde ei hette på jakka mi, det var ikkje regnjakke, så eg vart våt til skinnet, men det gjer ingen ting sommars dag som det eigentleg er.

Eg har ikkje gjort noko storarbeid i dag, eg hadde tenkt å plukke solbær,  det går ikkje i dette veret, men eg sikra meg litt jordbær. Dei er ikkje særleg gode i år , har ikkje fått nok sol, trur eg. Får ikkje halde på i hagen slik eg har lyst til -men ikkje i regnver.

No ser det ut til å lysne igjen, men dagen er snart forbi. Alle i familien kan gjerne komme på besøk når dei vil, men sjekk at eg er heime. Ja, eg meinte ikkje alle på ein gong altså. Fortsatt god ferie !



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 19.september

  Klokka er no17.45, temperaturen ute er + 20 grader og vi har hatt ein fin sommardag i dag igjen. Eg var på trening som vanleg om torsdagar...