søndag, juli 14, 2024

Dagbok 2024: 14. juli

 


                     Skodda letta litt etter kvart-bildet er tatt i19-tida.


Klokka er no1940, temperaturen ute er+19 grader, skodda som vi har hatt i heile dag har letta litt, men sola har eg ikkje sett i dag.

!4.juli er ein merkedag i familien vår. Mamma vart fødd14.juli1904

Margrete vart døypt på mamma sin 64-årsdag i 1968

og Wenche og Rasmus gifta seg 14.juli i året 2000

Dagen minner meg likevel mest om jordbær. På mamma sin fødselsdag hadde vi alltid(?) masse jordbær og det var alltid sol og sommar. Det er dei gode minna vi skal ta fram ein slik dag.

Eg har ikkje akkurat feira dagen, for sidan eg valde å jobbe urte i går, så var det mykje å rydde opp att inne i dag. Klesvasken er eg så å seie ferdig med, men så var det "huset". Eg sette i gang å vaske og støvsuge, og vart ferdig til klokka var 13.3o, det var eg godt nøgd med. Så åt eg litt og slappa av før eg gjekk opp til Marit og prata med henne ei stund -før eg gjekk ein runde på Vernet. Der hadde eg ikkje vore sidan måndag.

Eg hadde på TV ei stund, men fekk ikkje sett nyheiter, så det har eg til gode. Veit no litt om det som har hendt i USA.

Elles har eg ingen planer om kva eg skal gjere komande veke, men det dukkar vel opp eit kvart. Håper at alle har det bra der dei er.Med alle meiner eg dei som les dette. Det er heilt umuleg at alle i heile verda skulle ha det bra. Slik er det dessverre ikkje.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 19.september

  Klokka er no17.45, temperaturen ute er + 20 grader og vi har hatt ein fin sommardag i dag igjen. Eg var på trening som vanleg om torsdagar...