fredag, juli 12, 2024

Dagbok 2024: 12.juli


KLokka er no2137, temperaturen ute er +16 graderC, og sola skin - på andre sida av bygda no. Vi har hatt ein aktiv og god dag. Eg vakna som vanleg tidleg, og det første eg gjorde var å gjere ferdig Sudokuen som eg ikkje vart heilt ferdig med i går kveld/natt.

Etter frokost og diverse anna, kom Einar, presis som vanleg. Det var ein stor dag i dag, for siste hand skulle leggast på huset. Det er to år sidan vi fekk nytt tak+ 1 ny vegg mot aust. Einar mala noko av veggen i fjor sommar, men blei ikkje ferdig. Øystein malte nedste delen av veggen i år, men det øvste partiet var litt problematisk, for då måtte ein høgt opp i stigen, og ikkje alle likar det. Men i dag hadde dei bestemt seg; Einar skulle male, og Rasmus skulle halde stigen. Dei grov ned litt av føtene på stigen, og til mi store lettelse gjekk det bra.


Då var det tid for middag og den vart som vanleg bestemt av Rasmus. Han hadde bestilt 4 store pizza på ALTI. Til dessert hadde vi is med jordbær som eg hadde plukka på føremiddagen, Vi åt opp så å seie alt.

Mens målinga pågjekk hadde Wenche planta dei tre buskene som eg hadde kjøpt på plantasjen. Dei vart planta der som eg kallar Prosjektet. Etterpå klipte eg graset der med saks.For det er ikkje godt å køyre klipparen opp i det som nesten er ein åker. 

Då Einar var reist og vi kadde kvilt ei stund  gjekk eg ut og klipte plenen rundt huset. Graset var litt vått så det vart ikkje heilt fint, men eg tar det att i morgon.

Eg hadde grua meg litt til den målinga, for eg er veldig høgderedd, så no er eg letta og glad for att det er gjort.Stor takk til Einar og Rasmus!




 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 19.september

  Klokka er no17.45, temperaturen ute er + 20 grader og vi har hatt ein fin sommardag i dag igjen. Eg var på trening som vanleg om torsdagar...