torsdag, juli 11, 2024

Dagbok 2024: 11.juli

 


                                           Vebjørn og Eivind

Klokka er no 22.40, temperaturen ute er + 15 graderC, det er opplett men skodda har lagt langt ned etter fjellsidene i heile dag.

I dag har det ikkje hendt så mykje, vi har ikkje hatt besøk i dag .Men vi er no ein flokk på 6, så eg er ikkje åleine. Rasmus-familien var ein tur til Vik på føremiddagen.  Eg har rydda litt og gjort vanleg husarbeid, men har i grunnen vore veldig lat. I dag hadde eg maskin til oppvasken, og då måtte eg no lære meg korleis den virka, for den er annleis enn den eg hadde før. 

Rasmus handlar, og han laga middagen, mens eg hjelpte til. Det er han som er sjefen i huset no-så lenge dei er her, og for meg er det berre bra, for det er han som veit best kva gutane likar, t.d. Og eg slepp å finne på kva vi skal ha til middag. Andre "måltid" lagar dei seg sjølve akkurat som dei gjer heime. 

Vi har ein tendens til å sitte lenge oppe om kvelden, og ikkje alle står opp så tidleg om morgonen. Om kveldane blir det oftast " Kviss" (Quiz)  der dei unge veit mykje meir enn eg. MIn kunnskap er forelda, det forstår eg.

I morgon kan det vere at Einar kjem innover, det var i alle fall det som vart bestemt i går, for då fekk ikkje Einar vere med, på grunn av at han var på jobb i Ålesund.

Alt står bra til her, med unntak av at veret er litt trasig, eg har ikkje gått på Vernet på fleire dagar, og ikkje fått vore ute i hagen. Jordbæra mine har det heller ikkje så godt i dette veret; men graset og ugraset likar seg og veks enormt, så no blir det snart å klippe plen igjen.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 19.september

  Klokka er no17.45, temperaturen ute er + 20 grader og vi har hatt ein fin sommardag i dag igjen. Eg var på trening som vanleg om torsdagar...