torsdag, januar 18, 2024



                                               Snø på trappa
Klokka er no 16.06,Temperaturen ute er  minus 2 grader og det har snødd mykje i dag også. Eg sov godt sist natt og stod opp i skikkeleg tid i dag. Det hadde snødd mykje i natt også. Men til mi store glede kom Torbjørn og fresa tunet mitt,, men det slutta ikkje å snø.

Det var snakk om at Einar ville ha seg ein tur til Ørsta i dag, men det kom meir og meir snø, så eg visste ikkje korleis det ville arte seg på sikt. Men Einar bestemte seg for å kome og eg laga middag som han og eg skulle ha. Eg brukar å lage opp litt kjøttkaker og ha i frysaren, så er det lettvint å lage til eit måltid. Det er blitt eontradisjon. Einar moka litt han også, men det snødde heile tida så det var ikkje mykje hjelp i. no er det meldt mildare ver, så då blir det vel nokre dagar med snø og slapseføre.

Marit for på trening i dag , men eg stod over. Handa er no ganske bra , men ikkje heil slik ho skal vere. Plasteret som fysioterapeuten hadde på meg , datt av og det var berre bitte små arr- men brillene må på reparasjon. Eg har dei nest nyaste brillene no, det er ikkje så mykje skilnad på dei. Eg må vel til kontroll i løpet av våren , sidan eg skal fornye førerkortet i mars. I nmorgon er det fredag, og så er vi ei veke lenger inn i det nye året. 

I dag fyller barnebarnet, Håkon 30 år, eg hugsar veldig godt den dagen har vart fødd-i OL-året 1994. Det vat ein kald og fin vinterdag. 30 år går fort!!!

Eg har eit strikketøy og ei spansklekse liggande framfor meg på  eit bord når eg ser TV innimellom.Vi skal starte opp att med spansk midt i februar,så vi har litt tid å øve på det vi skal kunne til då.

Oppvaskmaskina står på og tek oppvasken i dag. I morgon er det fredagsvask.

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...