søndag, januar 21, 2024

Dagbok 2024: 21.januar




 Klokka er no 16.35, temperaturen ute er +5 grader, det er overskya men ikkje nedbør. Snøen smeltar, men det tek si tid. Eg klør i fingrane for å hjelpe til, eg har prøvd å bruke spaden, men det går ikkje. I går kveld blei eg litt for ivrig og strikka for mykje. Eg hadde også spada laus bilen på føremiddagen, så handa var ikkje heilt god, det er ho ikkje no heller, så eg sit med hendene i fanget utan å gjere noko. Det er litt uvant- og kjedelig.

Men uansett så går tida fort. Eg såg gudsteneste frå Fosnavåg-kyrkja i dag, og der var det liv, med masse ungar som song..Litt annleis enn når  eg var med mamma i kyrkja og måtte sitte så stille som ei mus. Noko eg aldri har klart.

Til middag i dag laga eg meg grønsaksuppe med pølsebitar. Det er slik mat som eg lagar når eg er åleine og det er vinter.

Margrete kom med ein heil liten sekk med "strøsand" i går, eg skulle hatt lyst å strø litt utover tunet , men det får vere til i morgon- Det er framleis vinter og framleis tidleg mørkt, men så lenge det er varmegrader smeltar isen og snøen.  Om det får smelte ferdig før det blir kaldt igjen-det er eit spørsmål. Eg går og ventar på at det skal bli ver til å køyre på VØR, bilen min er full av boss som eg skulle ha bort den dagen eg braut handa. Men eg har meir som eg skal ha med også- og så er det den handa. Eg trudde den skulle vere bra no.......men nei.

Det er veldig lite ein får gjort når ein har berre ei hand, og det er merkeleg kor arbeidslysta stig når ein ikkje kan gjere så mykje. Men ein tilng kan eg gjere, og det er å lese på spanskleksa til 13.februar, til det treng eg ikkje hender.

Det er mange som meiner at januar er den lengste månaden i året, men i år synest eg den er kort den også, berre vel ei veke att. Og blir det kaldt no så får vi sol i alle fall.

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...