onsdag, januar 10, 2024

Dagbok 2024; 10.januar

 



Klokka er no 18.18, temperaturen ute er+ 1 grad og så vidt eg veit er det opplett. 

I dag har eg ikkje vore lenger enn ut på tunet, og der var det glatt, så eg måtte ha både piggsko og stav når eg skulle få bossdunkane på plass etter tømminga.

Dagen i dag har eg brukt til å få litt meir orden i huset, men eg er ikkje i mål enno. Det er langt igjen. Eg har støvsuga og tørka støv etc. Det går fint med handa, den er nesten heilt bra, og eg har prøvd å strikke litt, det gjekk ikkje heilt bra, men det var ikkje handa sin feil. Legen sa at eg skulle bruke handa.

 Eg trur eg vert med Marit på trening i morgon. Det er ho som skal køyre og så skal vi handle, akkurat slik som vi brukte å gjere det i fjor og åra før det. 

Eg har sete og sett TV ei stund, mens eg prøvde å strikke, det vert så tidleg mørkt , så "arbeidsdagen" er ikkje lang. Bilen min står i garasjen oppfylt med diverse som skal på VØR, eg veit ikkje kva tid eg kjem meg dit, men eg kan no ikkje køyre rundt med boss i bilen. Ja, det blir vel ei råd. Eg kan no ta ut att bosset og ha det liggande ein eller annan plass.

Eg har ikkje så mykje å skrive om i dag. Det skjer ikkje all verda når eg går her åleine. Og det er kanskje det beste.

Bildet over har eg lagt ut på Facebook, eg syntest alle måtte få sjå kor lettvint ein kan pusse gamle koparkjelar m.m. All koparen og messingen eg har vart ståande upussa i jula. Men då Solveig var innom ein dag, sa ho kva ho brukar å gjere. Ho puttar koparen inn i oppvaskmaskina og vaskar den i lag med andre ting. Det gjorde eg i dag. Og resultatet vart fantastisk. Eg skal prøve det samme med messingen og sjå om det går like bra.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...