søndag, januar 28, 2024

Dagbok 2024: 28.januar

Klokka er no 15.50, temperaturen er + 9 grader, det blæs; og på PC-en står det at det skal bli temperaturfall. 

I dag har eg hatt ein litt annleis dag enn i går. I går sat eg heile tida og trudde liksom det var søndag, eg kom meg ikkje til med noko og då eg la meg fekk eg ikkje sove før på morgonkvisten.

Men i dag hadde eg ein plan. Eg fann så mykje kjøtt i frysaren, slikt som eg hadde kokt til "Balldagen" i oktober 2022. Eg hadde tatt vare på restane og meinte at noko måtte vere brukande, så kort fotalt laga eg ball i dag.  Styrte på og laga ein stor porsjon. Så gjekk eg tur, Eg hadde tatt på meg piggsko og tenkte meg opp på Vernet. Men så trefte eg ei eg kjenner -ho braut handa i fjor. Vi blei samde om at det var best å halde seg på vegen. Ho fortalde også at ho hadde vondt i handa etterpå, men fekk hjelp med fysioterapeut. Eg skal til terapeuten min komande tysdag, og ho skulle lage eit treningsopplegg til meg. Eg kan strikke litt, men får låkt om eg strikkar mykje.

Då eg kom heim att frå turen på gater og vegar, blei det ballmiddag. Det var ikkje det heilt store, men det gjekk no ned. No har eg delt resten opp i to porsjonar som eg skal fryse ned i to kaseroller, til dagar då er eg veldig svolten. Eg fekk rydda litt i restar og så blei det stor oppvask for hand. Så i dag har eg no utretta litt.

Etterpå sette eg meg til å sjå ein ny episode av "Makta", men då sovna eg ei lita stund så eg mått sjå om att litt.

Marit er med Janne på korøving i dag, så eg skal mate Lollo, men ho kom ikkje då eg ropa på henne.

I dag har eg fått bildeappen til å virke litt igjen, men bilda blir ikkje så fine i mildver og vind. På bildet øvst oppe ser ein litt av den gamle slalåmbakken som var her då barna våre var små. Den har ikkje vore i bruk sidan.

No skal eg ha eit par turar ned i frysaren og så skal eg prøve å strikke litt i dag også. Eg har strikka to par lester etter at eg fekk av gipsen, men eg kan ikkje strikke mykje om gongen.

 


Det begynner å bli bert på tunet, men store snøhaugar både her og der.Dei smeltar vel ein gong.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...