onsdag, desember 27, 2023

Dagbok 2023: 27.desember.

 




Klokka er 12.43, temperaturen er minus 3 grader C, deter nydeleg lettskya ver, med sol i fjella-. Eg har vore trøtt og uopplagt i dag, fordi eg verkte i armen og sov dårleg sist natt. Men klokka 14 skal eg opp til Marit og drikke kaffi, Even har laga veg til meg med snøfresaren. Som de ser på bilda, har eg ikkje moka på altanen hittil, og viss eg er heldig smeltar snøen så eg slepp mokinga.
Eg kjem kanskje til å skrive meir seinare i dag. Eg har vore veldig sløv hittil, men har no vaska ein liten klesvask i dag. Det er ikkje så mykje ein greier med ei hand, har eg funne ut.


Kl 16.18: No har eg vore oppe hos Marit og drukke kaffi og ete kaker i timesvis. Temperaturen er no minus 4 grader og PC-en melder om "Snø i morgen". Mens eg var på andre sida av gata, kom min gode venn Geir og moka heile tunet mitt igjen. Eg veit ikkje korleis eg skal få takke han, for han vil aldri ha betaling.

Marit og eg diskuterer TV, ho har nettopp fått nytt, og eg er ikkje så veldig flink med mitt. Ho ser på fleire kanalar, men eg held meg helst på NRK ! Men eg har prøvd og variere litt no. Eg var innom Netflix , men eg har visst ikkje adgang der no lenger. EG klarer meg lenge med NRK 1 eigentleg. No skal eg sjå om eg finn noko som eg kan ha til middag i dag.
Fortsatt god jul !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...