torsdag, november 30, 2023

Dagbok 2023;: 30.november



Klokka er no 16.30, temperaturen ute er minus 5 grader C, det er fint ver, men altfor kaldt for slike som meg, Eg har mykje arbeid med å fyre i omnen i tillegg til at varmepumpa sstår på heile døgnet. Eg håper på at vi får litt mildare ver framover, men då kjem det vel meir snø og det vil eg heller ikkje ha.

I dag hadde eg store planer for kva eg skulle gjere, men det vart ikkje så mykje gjort som eg hadde tenkt. Eg fekk no hengt opp stjerna i vinduet, og pussa stuevindua på innsida, støvsuga golvet etc. Elles så går eg no her og småryddar og får ting på plass, men eg hadde no tenkt å gjere litt meir. Til middag i dag laga eg pannekaker og åt litt for mykje fordi eg ikkje ville ha restar. 

Etterpå gjekk eg tur på vegane med piggsko og det er travelt, det er tungt å gå med dei skorne og eg blir gåen i beina, men så slepp eg å dett og det er no ein fordel.

Marit er reist ut til Kjartan og eg skal passe Lollo,dvs. gi henne mat. Dei kjem att på sundag.

Eg har oikkje fått oi orden dørkransen, eg hugsar ikkje korleis eg skal få lys i den, det var vel Einar eller Helge som hjelpte meg i fjor. I morgon er det fredag igjen og då blir det fredagsvask, viss veret held seg slik får eg no ut teppa. Eg er litt stressamed juleførebuingane, men det er no lenge til jul enno-heldigvis. No skal eg ha meg ein kaffikopp, det er fristande å ta fri resten av dagen når det er så mørkt ute
 


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...