fredag, november 24, 2023

Dagbok 2023: 24 .november

Klokka er no16.30, temperaturen ute er ca 0 grader og det snør og snør så eg er heilt innesnødd no. Dei har køyrt med plogen, så eg er avsondra frå vegnettet. Det gjer ingen ting, for eg har stort sett det eg treng i hus. Erlend og Ingrid er bortreiste på dagen, Erlend fyller 20 år i dag, og dei feirer det visst i Trondheim-om eg har forstått det rett.

Eg har hatt ein god arbeidsdag i heimen; eg har vaska, støvsuga og vaska klede m.m. Midddagen var graut frå i går ,men det kan no hend eg finn noko meir spennande i løpet av kvelden.

Eg har enno att litt husarbeid før eg kan ta heilt fri. Eg fekk ikkje vaska soverommet i dag, for der er så mange teppe, og det var ikkje ver til å henge dei ut. Eg har på varmepumpa og fyrer litt i tillegg så lenge eg har ved. Det er problematisk å komme seg ned i tilbygget, så mykje snø er det her. Eg snakka nettopp med Bodil og der borte var det lite snø.

Eg får sjå i morgon om eg mokar meg ut, men eg svelt ikkje i hel om eg ikkje kjem meg på butikk

Det er mange som har pynta opp med lys rundt husa sine og det er fint i vinterkveldane sjølv om det ikkje er jul på ei stund enno..

Eg vil ønske alle  ei god helg, med snø eller utan .

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...