torsdag, november 16, 2023

Dagbok 2023: 16.november


 Klokka er no 16.06, temperaturen ute er minus 4 grader men det kjennest ut som det er minus 20, minst. Det er sol og klårt, men sola held seg mest i høgda -på stader der fjella i sør ikkje stenger for sollyset. Eg har litt jobb ,med å finne ut kva som er sol, og kvar den ikkje er og kva tid vi skal ha den her. I november plar det ikkje vere så mykje sol, så eg veit ikkje noko på førehand.

Eg sov rimeleg godt sist natt og var bestemt på å gå på trening, til tross for forkjølinga. Eg hostar ikkje , men det renn som vatn frå nasen heile tida, så eg må gå med papirlommetørkle  i handa heile tida. Det gjekk greitt å vere på trening, og så fekk eg handla litt på KIWI etterpå.

Her var ikkje sol i Starevegen då eg kom heim, men på Vernet skein sola, så då gjekk eg dit. Det er som å komme til eit anna land når ein kjem dit sola er. 

Eg laga ikkje middag i dag, men åt resten av tomatsuppa + noko etterpå til kaffien. Så kveikte eg i omnen og sette meg til å passe opp sola og den kom klokka kvart på to, og var her i ein halvtime. Då var det slutt. Men oppe i fjellsida har det vore sol nesten til denne tid.

Eg var på Hareid sist søndag, og no er dei sjuke både Solveig og Øystein, og eg er forkjøla. Men kanskje ein skulle halde seg mest muleg borte frå folk når det går så mange sykjer ? Det var nokon på treninga i dag som sa at når snøen kjem, blir det slutt på "sykjer". Her har det gått ein mageinfluensa også. Eg har vore heldig til denne tid, ei lita forkjøling tek eg på strak arm. Drn 29.november er det juletallerken i pensjonistlaget og det har eg no lyst å vere med på. No får eg sette meg til med spøt og TV + drikke. Eg går og pustar med open munn så eg er tørst heile tida.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...