onsdag, november 15, 2023

Dagbok 2023: 15.november

Klokka er no16.37, temperaturen ute er minus 4 grader, Det har ikkje vore  så mykje ver i dag, ikkje så mykje sol heller og no trur eg at det har skya over, i alle fall litt.

Sist natt var det berre rot med meg, eg meinte at eg var forkjøla i tillegg til at eg hadde vondt i venstre foten, slik eg har hatt mange gonger før. Det var ltt rart  for eg har vore bra i den foten lenge no. Men eg var i alle fall ikkje i form. Eg sende melding til Eli om at eg ikkje kom på spansken i dag-fordi eg var forkjøla-

Eg sette meg attåt PC-en og sende diverse meldingar Etter kvart kjende eg at forkjølinga ikkje var så alvorleg, og kanskje ikke foten heller. I går var foten heilt bra og eg gjekk dobbelt så langt som vanleg. I dag har eg ikkje gått tur. 

For å gjere noko som var litt nyttig, sende eg pengar til barna mine, slik at dei kan kjøpe det dei vil til jul. Eg fraus og fraus og sette på ovnar og fyrte med ved, men eg fraus. Det gjer eg ikkje no lenger.

Eg syntest eg måtte gjere noko nyttig, så eg sette i gang å lage botn til ei gulrotkake, men eg trur ikkje den vart så vellykka for eg sovna i stolen før eg hadde tatt kaka ut av omnen. Å bake ein slik dag når ein ikkje er heilt klar i toppen, det er ikkje så lurt. Eg har gløymt å ete, har ikkje ete nokon ting sidan frokost, men eg er ikkje så svolten heller.

I morgon er det trening igjen, og då må eg møte opp. fysioterapeuten har kanskje gode råd-
 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...