tirsdag, august 22, 2023

Dagbok 2023 : 22. august

Klokka er no 18.32, temperaturen ute er + 21 grader. Vi har hatt ein fin dag i dag også. Det regna litt i dag morgon , men elles har det vore fint, sjølv om sola ikkje har vore framme heile tida. På bildet over kan ein sjå dei mørke skyene- som la seg framfor sola no og då.

Dagen starta med trening, og i dag køyrde Marit og eg med kvar vår bil, for Marit hadde diverse ho "skulle" etter treninga. Eg køyrde heim og så gjekk eg tur på Vernet like etterpå. Eg gav meg god tid i dag og sat litt på alle benkar-ikkje for å kvile men for å nyte sola.

Då eg kom heim laga eg meg litt mat, og så gjorde eg noko som var veldig dumt, og som eg angrar på. Eg kom i hug at eg ikkje hadde henta ut sudokuen på nettet i går, så då vart det full fart til postkassa for å hente avisa.

Sudokuane i tysdagsavisa brukar å vere veldig lette, og eg har løyst alle. Men i dag begynte eg å rote og fekk det ikkje til, om att og om att gjorde eg feil. Eg kokte kaffi og styrkte meg på den- men ikkje tale om..................

Då såg eg at Marit var komen heim att, så eg gjekk opp til henne, og så kom den andre Marit også, så då vart det enda meir prat. Eg er nettopp komen heim att-eg prøvde meg på sudokuen-men har ikkje fullført. 

Eg er irritert over at eg ikkje har gjort noko ute, for best det er, så kan det komme regn- og då står eg der. Eg skal i alle fall berge sekkane med hageavfall, så det ikkje regnar nedi dei- viss det kjem ei byge. Og kanskje eg finn litt bær å ete på. Plommer plukkar eg fleire gonger for dag. Sudokuen får vente litt.

For morgondagen har eg ingen planar enno.



 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...