lørdag, juli 22, 2023

Dagbok 2023: 22.juli

Klokka er no19.50, temperaturen ute er + 19 grader C og vi har hatt ein fin dag med mykje sol. Det smakte godt etter nokre regnfulle dagar.

I dag måtte eg på butikken for eg var lens for både det eine og det andre. Men først måtte eg vaske håret og style meg litt opp. Mens håret tørka gjorde eg litt husarbeid, strauk klede og gjorde diverse anna. Hadde to store posar med brusflasker som eg skulle pante også. 

Då eg kom heim frå butikken gjekk eg tur på Vernet mens eg hadde skikkelege klede på meg, men det vart rimeleg varmt etter kvart. Etter eit lite måltid kledde eg meg for hagearbeid og gjekk ut og slo plen, det var det mange andre som gjorde også i dag. Graset var langt etter mange våte dagar. Eg fekk ikkje klipt heile skråninga så fint, for der ligg enno att noko av hekken. Det skal eg rydde opp i - i morgon. 

Då eg sat og slappa av ,kom naboen i nr. 5 og baud på is og kaffi. Kjekt å få prate litt innimellom. I morgon skal eg rydde opp i resten av hekken som ligg nede i bakken, håper det blir bra til slutt. Og så må eg tenke på kva eg skal plante der hekken stod. Bæra i hagen begynner å modne, så snart blir det å plukke rips og solbær . Jordbæra og bringebæra eg eg opp etter kvart. Kjekt å ha noko å styre med.

No skal eg snart sette på TV-har ikkje sett nyheiter i dag. Serien som eg såg var slutt i går, dvs. det kjem nok ein 3.sesong også slik at vi får vite kven mordaren er, vi veit vel det no, men det er meir som må på plass, trur eg.


                                                          Taket er kome på no

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...