fredag, juli 21, 2023

Dagbok 2023: 21.juli

 

Klokka er no 19.35, temperaturen ute er + 17 graderC  , det har vore skya men opplett i dag og no mot kveld ser eg streif av sol.

I dag var eg oppe i skikkeleg tid og etter frokost gjorde eg meg klar til ein tur på VØR. Eg plar få med meg 6 sekker med hageavfall, men i dag fkk eg ikkje plass til meir enn 5-og eg hadde alt i alt 9, så noko vart att.

Då eg kom heim frå turen sette eg i gang med meir oppryddings-jobb. Eg heldt på til klokka var over 15, og då var den eine haugen med rusk borte, og eg hadde fylt 4 sekker. Eg var sliten og svolten, så eg laga meg god middag. Etter ei stund kom Marit ned ein liten tur så vi fekk prate litt. Eg håper å bli ferdig med oppryddinga i helga, for no treng eg å klippe plen. Eg hadde lyst å gå tur på Vernet i kveld, men slo det frå meg. Eg heldt på å sovne mens eg såg nyheitene.

Eg ventar på Ingrid som budde i kjellaren, ho skal kome med noko som ho hadde tatt med seg , som høyrer huset til- Ikkje med vilje , men i vanvare. 

Eg har plukka jordbær og bringebær i kveld, men smaken var berre sånn passeleg, for bæra har fått lite sol.

Eg har ikkje fått planta så mykje som eg skulle, men sommaren fer så fort forbi at eg når ikkje alt. Der materialen låg er det ikkje grønt enno, eg tenkte at eg kanskje skulle ha på litt mold og så litt grasfrø. Når eg no får litt betre tid, blir det å ruske opp skvallerkål for den trivst i regnver også. Det gjer visst alt ugras. Det ser lovande ut med veret no-trasig at det ikkje vart så fint ver mens Rasmus & co var her.

No må eg komme inn i den vanlege tralten igjen; i dag er det fredag og eg vil ønske alle ei fin helg.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...