onsdag, juni 28, 2023

Dagbok 2023: 28.juni


 Klokka er no 18.25, temperaturen ute er + 19 grader C og det regnar. Før i dag har det vore opplett og til dels sol.

Eg kom relativt tidleg i sving i dag. Eg lufta teppe og sengetøy til rommet i kjellaren , der gutane til Rasmus plar ligge, og så vaska eg golvet. Godt alt som er gjort, og i dag var det fint å henge frå seg ute. Det var sol og fint lenge, men ut på ettermiddagen skya det til-og så kom regnet. 

Men før den tid hadde eg reinska vekk ganske mykje ugras både her og der. Eg har funne ut at det kan vere lurt å ta skvallerkålen ofte så blir det ikkje så mykje. Eg hadde ein liten operasjon oppe ved postkasse-stativet, der var det litt ruskete. og eg var nede på muren og ruska opp litt der også-

Eg laga skikkeleg middag til meg sjølv i dag, og så fekk eg melding frå Amanda om at ho og Eirik kom ein tur på ettermiddagen. Eg laga ei vaffelrøre i tilfelle dei var svoltne- eg håpte det, for eg likar ikkje å ha restar. Og heldigvis vart eg av med vaflane då dei to kom nærmare 16.30. 

Det var kjekt å få besøk, og vi har alltid noko å snakke om. I dag hadde vi også "visning" på kjellar-leilegheita , eg kjem ikkje til å ta inn leigebuarar med det første. Særleg om sommaren er det kjekt å ha huset heilt for seg sjølv og eventuelle gjestar. No lir det så langt på dag at eg kjem ikkje til å gå tur på Vernet, men eg har no trimma litt her heime i dag også.

I morgon er det trening igjen, og det er siste gongen før sommarferien.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

  Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra f...