tirsdag, juni 27, 2023

Dagbok 2023: 27. juni


Klokka er no 18.47, temperaturen ute er + 17 grader. Eg sveittar, for eg kom nettopp att frå en snartur på Vernet- det var varmt nok. Det regna sist natt og i dag har det vore overskya og opplett-Eg synest det er ei grei ordning at vi få regn om natta-og ikkje om dagen.

Dagen i dag vart litt annleis enn eg hadde tenkt, men det var no kan hende berre bra. Først var eg på trening, reiste åleine i dag fordi Marit hadde skada seg litt.

Då eg kom heim var eg opp til henne ein liten tur. Eg fekk melding frå Solveig då ho reiste heimanfrå . Ho kom til avtalt tid og hadde med både rabarbrapai og krem, så eg hadde berre å koke kaffi. Ho hadde også avtalt med Margrete at ho og skulle komme. Så då vart vi tre. Vi åt og drakk kaffi, og prata og prata. Det er godt for jentene å få ferie no og kople av frå skulearbeidet.

Etter at dei to var reist, fann eg ei melding frå Amanda om at ho og Eirik ville komme på besøk, men sidan det leid så langt på dag og dei skulle ha middaag klokka 7, vart det besøket utsett til i morgon. Eg går her mykje åleine, men no når det er ferietid risikerer eg å få besøk no og då- Og det er sjølvsagt kjekt. Men i dag har eg ikkje fått reinska eit einaste blomsterbed. Viss ugraset får stå til i morgon-blir det lengre til neste gong eg må luke.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...