søndag, juni 11, 2023

Dagbok 2023: 11.juni


 Klokka er no16.22, temperaturen ute er +26 grader C, det er fint ute , men ikkje klår sol. Tidlegare i dag var det meir overskya og vind. Det er kanskje vel tidleg å oppsummere dagen, men om det skjer nok viktig, kan eg henge det på seinare.

Føremiddagen gjekk med til morgonstell og TV med strikketøy. Eg gjorde ferdig ein lest og festa trådar i to par. Så gjekk eg ein tur på Vernet. Eg hadde ei jakke på meg for å ha lomme til telefonen, men det vart veldig varmt. I dag var der kome plantar i "beddet"-kjekt at dei pyntar opp litt for det er veldig mange som går eller spring der oppe, kvar dag.

Då eg kom bned att laga eg meg godmiddag med steikt laks med poteter og grønsaker. Eg var så mett og døsig då eg gjekk frå bordet og inn i godstolen. Eg har ein mistanke om at eg sovna ei lita stund.

Ikkje alle lupinane er blå.

No har eg fått meg ein kaffikopp. Hadde ikkje noko attåt, men leita og fann ein kjekspakke,men ser de kva som står på den?

No har eg tenkt meg ut for å klippe kantar med handsaks, det går vel bra på ein sundag. Eg blir ikkje arbeidslaus med det første.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 9.mai : Kristi himmelfartsdag

Klokka er no16.47 , temperaturen ute er +10 grader, det har regna og  blése i heile dag; det var ikkje slik eg hadde tenkt at den ekstra fri...