tirsdag, mai 09, 2023


                                                     Litt grønare for kvar dag

Klokka er no16.20, temperaturen ute er nydelege +17 grader, det er overskya, og ein og annan regndråpe dett ned.

I dag var det trening og eg køyrde. Etterpå hadde både Marit og eg ærend på Apoteket, så då vart det ein tur på ALTI, men så for vi heim att. Eg skulle ha handla litt, men fann ikkje att hugselappen, så det vart beine vegen heim.

Men eg hadde ein plan. Eg trong meir bensin til plenklipparen, så eg måtte på bensinstasjonen - like godt først som sist. Eg tok med to kanner  som eg fylte opp på Shell, og så fekk bilen sitt, så slepp eg å tenkje på fylling før det har gått ei stund.

På heimvegen handla eg litt på KIWI, men då eg fann hugselappen heime, hadde eg ikkje kjøpt det som stod der- ikkje alt i alle fall. Eg laga meg eit måltid av diverse som eg fann i kjøleskapet m.m. Det vart ikkkje direkte middag, men det får vere greit nok i dag. Eg er ikkje underernert. Eg såg gjennom avisa,sudokuen løyste eg før eg la meg i går.

Og så gjekk eg på Vernet. Det var nydeleg å vere ute i dag, og eg sat ei stund på kvar benk. Då eg kom til siste benken (Der eg to benker som står i lag der) kom ein mann som eg kjenner og sette seg i lag med meg, og vi prata om Ørsta og utviklinga som har vore i vår tid. Han er innfødt ørsting og eg kjenner kona hans.

No er eg heime att og skal kanskje få gjort noko ute i dag også. Plenklippinga får vente, men eg så mange løvetannrøter i plenen ovafor garasjen, så der har eg ein jobb.

Løvetann er ugras i plenen, men oppe på Vernet er det fint med dei kraftige gule blomstrane.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...