mandag, mai 08, 2023

Dagbok 2023: 8.mai Frigjeringsdagen

Klokka er no16.22, temperaturen er + 15 grader, det er skya, men stort sett opplett.

I dag hadde eg bestemt meg for å støvsuge teppegolva, så det vart gjort. Eg tenkte også at eg kunne begynne å slå plen, så eg sette startbatteriet på ladding. Men akkurat då eg skulle ha gått ut, begynte det å regne,ikkje så mykje, men ein kan aldri vite.....Eg tok og ringde til Bodil for å prate, og eg trur vi snakka i over ein time. Vi hadde mykje på hjartet begge to-. Då leid det så langt at det var tid for middag, og det var fort gjort å lage til .

Då eg hadde ete såg veret bra ut,og eg trur ikkje det var så mange dropar som hadde kome. Eg tenkte at eg i alle fall kunne prøve å starte klipparen, og så kunne eg eventuelt klippe så lenge eg hadde bensin.Det vart til at eg klipte rundt huset og heile skråninga. Det som står att er dei to små plenane opp mot gata. Det vart ikkje så fintklipt i dag , men eg fekk no vekk engkarsen, og då vart det finare. Elles er her ein del kantar etc. som eg må bruke kantklipparen på. Når finn att den rette, den som eg kjøpte i fjor. I tibygget er det rimeleg ryddig, men i garasjen er det full kaos. 

Før helga tok eg opp minst to store bøtter med løvetannrøter, men i dag var det fullt opp av blomstrande løvetann likevel. I morgon skal vi på trening, og så må eg kjøpe bensin på kannene mine- kanskje, for eg må no klippe plenane opp mot gata uansett. Eg trur eg sløyfer turen opp på Vernet i dag, for eg har fått bra med mosjon. Viss eg har meir energi, kan eg no ta opp fleire løvetann-røter.
 


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...