onsdag, mai 10, 2023

Dagbok 2023: 12.mai


 Klokka er no 17.00, temperaturen ute er +15 grader og det er akkurat passeleg varmt når ein skal jobbe litt ute, for eksempel-

Sist natt sov eg lite og dårleg, eg veit ikkje kva som gjorde det,  kanskje virkar ikkje sovetablettane så godt lenger, men det er eit lite problem førebels.

Eg har mange jobbar å velje mellom her heime.I dag valde eg å begynne å ta bort eføy på murveggen til tilbygget. Eføyen trivast så godt at det blir reint for mykje. Eg tok berre eit lite stykke i dag, men eg heldt på i fleire timar,

Desse brune stammane skal vekk, så snart eg får dei lause frå veggen, eg har no saga dei av så dei ikkje har kontakt med rota lenger, så får vi sjå.

Same kor lite ein gjer i hagen så blir det mykje rusk som ein må få vekk. Før i gamle dagar tende vi opp eit bål og brende all slags rusk i hagen. No er det ikkje så enkelt lenger, men vi har VØR. Eg talde på knappane om eg skulle køyre bort i dag, eller vente til i morgon eventuelt. Det blei til at eg fylte opp bilen med 6 store,svarte sekkar og køyrde bort med det samme. Det blir vel slike turar nesten kvar veke heile sommaren. Og det var ikkje berre eg som leverte, der hadde vore mange før. Vi er no veldig glade her i nabolaget at vi har VØR, slik at vi kan bli kvitt rusk og rask på ein skikkeleg måte.

Då eg kom heim var klokka over 15, så eg tok like godt trimturen min med det samme, så no kan eg late meg resten av dagen/kvelden. Eg trefte ingen på Vernet i dag, men sat litt på nokre av benkane.
Naboen min var på EIK-sentret i dag, og han kjøpte gjødsel til meg også. Eg har ikkje klipt plenane oppe mot vegen, men det er no ikkje noko som hastar. Det blir ikkje gjort meir i dag, men kanskje eg lagar meg litt middagsmat. Eg har no nok å styre med både inne og ute, så eg slepp å kjede meg.






Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...