onsdag, mai 03, 2023

Dagbok 2023: 3.mai


 Klokka er no 16.36, temperaturen ute er+ 10 grader C. Det er lettsky, opplett og nokså fint- Eg har nettopp vore ein tur på Vernet, eg var ikkje så lett å foten som ein dag før, det var vel fordi eg hadde ete graut før eg gjekk ut..

I dag hadde eg heimedag, og hadde tenkt å få gjort mykje i huset. Det vart ikkje så mykje som eg hadde tenkt,nei. Eg tok meg no av klesvasken min, både den tørre og det som vart vaska i dag. Prøvde å rydde litt her og der men etter ørten turar ned kjellartrappa og opp att, vart eg lei og fann ut at det var betre å bake brød, så det gjorde eg.

 Eg har ikkje smakt dei enno, det får eg ikkje lov til før det er på tide med kveldsmat. Eg hadde tenkt å begynne på eit nytt og betre liv i matvegen, men så vart det besøk i heimen og på kafé. Og i går hadde eg restar-. Det er på tide å komme i gang og klippe plenar, såpass eg får brukt opp nokre kaloriar. Apropos plen så er det fullt av blomsterstilkar på min. Naboen har fjerna mykje av sine, men han har heller ikkje gjødsla enno. Eg plar rådføre meg med han når det gjeld plen. Eg hugsar frå åra før, då har eg klipt plenen 2 gonger før 17.mai, dei fleste åra.

No skin sola her, så håper eg på finever i morgon. Då skal eg på trerning, men de sluttar klokka 11, så då er det mykje att av dagen.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.mai

Klokka er no 17.56 , ute er det overskya, opplett hittil og berre +16 grader, det var litt av ein overgang, og eg likar det ikkje. Og no er ...