tirsdag, mai 16, 2023

Dagbok 2023: 16.mai


 Klokka er no17.25, temperaturen ute er stakkarslege 7 varme- men det er litt lysare i lufta no enn tidlegar i dag, det har vore ein litt trasig dag etter alt det fine veret vi har hatt. Eg bestemte med i går for at eg ikkje skulle på trening i dag. Vil ikkje smitte andre med denne sykja. Ikkje sdet at eg er så sjuk, men eg hostar mykje og det tek på. Eg syntest det var heilt greit å vere heime til eg er i betre form.Eg har ikkje gjort så mykje i dag, eg har verken strikka eller laga mat, men eg har lagt i hop klesvask, dusja og vaska og rulla håret mitt etc. Men meste tida har eg vel brukt på sudokuar. Fekk bladet "Pensjonisten" i dag, med bildet av mitt store ideal Stortingspresidenten. Han er berre så sjarmerande og flink-heilt unik, synest eg.Ja, og så er der sudoku i bladet også.


Eg brukte så å seie det meste av dagen til å vente på at eg skulle til Vik og kjøpe meir hostesaft. Eg villle vente til det verste rushet var over. Men då eg endeleg for ned var det meir trafikk enn vanleg, så eg kom vel litt for tidleg--eller litt for seint-alt ettersom ein ser det. No har eg i alle fall nok hostesaft i hus, eg håper berre at eg ikkje får bruk for alt. Det er tungt og vondt å hoste- lyden er som når ein skal starte ein bil som ikkje heilt har tenning.

Då eg kom heim såg eg at det var behov for å rydde litt på tunet, sjølv om ikkje toget kjem hit opp i år. Den raude rhododendronen står fin no, vi kjøpe ein gong tre, men ein for grasklipparen med og ein annan døde av noko anna. Marit har så mange fine rhododendron og eg har planar for å kjøpe minst ein til, men det får bli etter den 17. Eg reknar med å vere her heime åleine 17.mai det har eg vore før også og det går heilt fint. Eg har no TV-en.

No skal eg snart gå ut og rydde litt. Og så vil eg ønske alle ein fin 17.mai

Eldste guten til Rasmus har fødselsdag i dag, eg reknar med at han er i Tromsø enno. Eg har no gratulert han på FB, men kan gjere det her også.

Gratulerer med 21-årsdagen, Eivind !


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...