onsdag, mai 17, 2023

Dagbok 2023: 17. mai

                              Gratulerer med dagen alle som les dette!

No held sola på å bryte seg fram mellom skyene, for det har sanneleg ikkje vore så fint ver hittil i dag. Første gongen eg vakna i dag , var det for tidleg å henge ut flagget, andre gongen gjekk eg ut og fekk flagget på plass. Då hadde alle naboane heist flagg for ei god stund sidan. Men eg stressar ikkje. 

Eg hadde planlagt å vere åleine heile dagen, då kunne eg kanskje bli frisk, i alle fall kunne eg hindre at andre vart smitta. Eg har hatt ein stygg hoste i snart ei veke, men elles har eg ikkje vore sjuk, berre litt slapp.

Sidan eg skulle feire dagen åleine, sette eg meg til å sjå TV, såg heile barnetoget i Oslo, der dei gjekk og vinka til kongen. Eg kunne knapt tru at der fantest så mykje folk i byen.Eg visste kva skule Ingeborg skulle gå med og eg såg barna , men det var umuleg å sjå Ingeborg mellom alle dei andre. Det varte og det rakk før alle var komne forbi. Heldigvis såg det ut som der var bra ver.

I dag hadde eg planlagt å lage god middag til meg sjølv. Eg hadde tatt svinekotelettar opp frå frysaren, og så fann eg ein pakke med Béarnaise saus. Grønnsaker har eg alltid og poteter. Det blei eit godt måltid og til dessert fekk eg friske jordbær frå Holland med fløte og sukker. Jordbæra som dei dyrkar i Holland er veldig smaklause, det er fordi dei dyrkar dei i drivhus, der dei står i vatn og ikkje i mold. Men det var no ein liten smak av sommar uansett.

Eg har ikkje strikka mykje dei siste dagane, på grunn av venstre skuldra, den har vore litt vond. Men kanskje alt kjem seg når det blir sol og fint ver.

Eg ser så fram til å få jobbe litt i hagen med å gjere der litt fint til tross for alt rotet. Det er no heilt greitt å få ein dag i morgon så ein kan kvile ut etter festen-og så er det no snart pinse også.

Håper alle mine over alt i landet har ein fin dag.



 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...