fredag, mai 12, 2023

Dagbok 2023: 12.mai


 Klokka er no16.20, det er skodde i fjella, men sola held på å bryte igjennom.

Temperaturen ute er+17 grader, sjølv om det er nokså overskya.

Eg har hatt ein litt underleg dag, eg begynte å bli liksom forkjøla i går, men det var no mest at eg hosta-og det ganske kraftig. Eg la meg i 1-tida, og klokka 3 begynte eg å hoste ganske forferdelig. Eg stod opp og venta til det det verste var forbi. Då skulle eg legge meg att, men kom på at eg like godt kunne vere oppe, for det er veldig ekkelt å ligge inne i senga når ein får slike hosterier. Og slik vart det . Eg fann ei flaske med litt hostesaft og det hjelpte litt. Men når hosteria står på er det ikkje lett.

Eg hadde ein halvferdig sudoku liggande frå i går kveld og den jobba eg med mens det gjekk mot dag-utan at eg kom i mål. Det vart ein lang dag når ein starta klokka tre. Eg fekk no tatt fredagsvasken om ikkje anna. Eg hadde ikkje tenkt å gjere så mykje i dag, og det var no bra. Eg har ikkje gått på Vernet ein gong. Vil vere heime når hostebyene kjem. Til "middag " åt eg risgraut frå i går, og etter middagen gjekk eg ut og slo dei to plenstykka opp  mot vegen. Oppom garasjen er plenen så ruglete  at han skulle ha vore pløgt opp på nytt og jamna, men det kan eg ikkje gjere noko med sjølv. Eg sat med Marit på benken hennar ei stund, vi har plage med ryggen begge to. Men så fekk eg ei hostebye så eg gjekk ned att til den var over. Eg måtte klippe dei to små bitane, så fekk eg spylt klipparen. Eg har bestemt meg for å kjøpe ein robot, når eg har fått rydda plenen. Då slepp eg å køyre gras bort på VØR-og så slepp eg å gjødsle så mykje. Nedanfor garasjen er det fint med raude og gule tulipanar, men på "garasje-muren" er der ingen ting no. Dei små blå har visna, og rosetrea er ikkje komne i gang enno. Det kjem vel ei tid.

I dag føler eg på at det er laurdag, men no håper eg at eg er friskare i morgon, så eg kan få gjort noko kjekt. No skal eg gå ut på altanen og ta nokre bilde, for no blir det etter kvart fint ute.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...