lørdag, mai 13, 2023

Dagbok 2023 : 13.mai.



 
Klokka er no 18.36, temperaturen ute er+ 16 grader og det har vore sol og fint i dag, men no har det kome litt lette skyer på himmelen. Eg kom nettopp heim frå ein tur på Fonnvernet.

I går kveld var eg i tvil om eg kunne ta sovetablettar sidan eg hadde den fæle hosten, men eg tok sjansen og det gjekk bra. Eg sov godt heilt til klokka var 8 i dag-utan å hoste.Eg trudde eg var heilt bra igjen og satsa på det. Etter kvart forsto eg at hosten berre hadde tatt ein pause, så eg vurderte ein tur på Apoteket. Men først jobba eg litt i hagen ; eg klipte nokre greiner på "rygge-buska" mi, for eg trong betre sikt og Rhododenro- buska trong mein sol og lys. Det syner knapt at eg har vore der med "saksa" men eg har ein heil svartsekk full med greiner.

Så tok eg turen til ALTI og Apoteket, Laurdagane er der altfor mykje folk på kjøpesenteret for då kjem dei frå alle bygder her omkring; så eg var berre på apoteket og - så for eg opp på KIWI og handla litt der.

Marit ville at eg skulle komme opp og sitte med henne på benken, der ho sat og strikka. Eg gjekk sjølvsagt opp og sat der lenge. Då eg kom ned att angra eg litt, for tenk om eg har smitta henne med hosten min. Då skal eg i alle fall kjøpe medisin til henne. Det er ei rar sykje eg har, eg føler meg frisk som ein fisk, det er berre den hosten!

Har ikkje laga meg middag i dag, men det er vel ikkje for seint enno. Om ikkje anna så har eg ein klatt med risgraut. Eg lurte på å fare på Planrtasjen i morgon, men så kom eg i hug at det visstnok er "Bygde Pride" , så då er det vel mykje trafikk.

No ser eg fram til ein lang kveld med song og dans. Men ærleg tala så forstår eg meg ikkje så mykje på denne musikken. Den er for ein annan generasjon. Men det er no greitt å sjå på, og litt spennande kven som vinn. Eg trur Margrete har tippa rett kvart år.



No blomstrar det raude og gule tulipanar nedan for garasjen. ikkje visste eg at der var planta så mange.

Ingen kommentarer: