søndag, april 02, 2023


 Klokka er no 17.10, temperaturen ute er+ 10 grader; sola strålar frå blå himmel, men det kjem små skyer inn frå vest,- så ein kan aldri vite.

I dag stod eg opp klokka 8, tok meg frokost etc. og sette meg til med strikketøy og TV. Såg mellom anna eit hageprogram frå Hovdebygda i Ørsta-hadde sjølvsagt sett det før.

Etter ei stund dusja eg og vaska håret, prøvde å få litt skikk på krøllane, men var ikkje akkurat heldig med det. Marit vart åleine då resten av familien reiste på hytta til Janne og Even. Då kom Marit ned til meg og vi fekk prate oss litt tome i dag også. Eg laga ikke middagsmat i dag, men åt brødskiver, og så var det å gå tur.

Eg gjekk litt opp og ned og fram og tilbake på vegane, før eg gjekk opp på Fonnvernet. I dag tok eg øvste vegen først, der var mykje snø, men langs "autovernet" var det bert. Eg gjekk mot sola i dag, og tok fremste vegen til sist. Alt i alt vart det ein bra tur på ca. 1 time, men eg sat på nesten alle benkane. Der var lite folk der i dag, trefte berre ei som eg kjende og prata med. Då eg kom heim sat Marit ute og las, så eg gjekk ein tur opp til henne.

No er klokka snart halv seks og eg har ikkje utretta mykje denne dagen, men det er no ein kviledag. No skal eg ta eit bilde frå altanen før sola går ned.Er spent på om det skyar over eller om vi får fleire slike dagar.






Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...