mandag, april 03, 2023

dagbok 2023:3.april


Klokka er no 19.00,temperaturen ute er +9 grader C, det er lettskya og nydeleg ute. Eg kom nettopp inn att etter at Marit og eg hadde gått ein liten tur.

Det har vore ein fin dag på alle måtar. Eg har hatt besøk av Audun som er heime frå Oslo. Han kom og hjelpte meg med TV-en, og få den på rett kjøl igjen. Han skifta også lysrøra i lampen over kjøkkenbordet, eg er litt forsiktig med å klatre opp både her og der, ein må kjenne si besøkelsetid. Han måtte forresten ned på Clas og kjøpe lysrøra. Eg er heldig som har så flinke ungdommar som kan hjelpe mormora.

Vi åt sveler og gulrotkake i dag og drakk kaffi. Eg reknar med at eg får meir besøk utover i veka. Håper i alle fall det.

I dag tenkte eg at kanskje hageslangen va  opptint, og det var den. Så eg spylte kjøkkenvindua ute, snart skal eg ta stuevindua også.

Klokka 18.00 tok Marit eg eg ein tur rundt ui nabolaget, det var herleg å vere ute no når det ikkje var verken kaldt eller glatt.

No skal eg sjå litt TV-nyheiter og så spørs det om eg har meir strikkegarn. Eg er så glad for kvar fineversdag vi får no når mange er fri, vi fortener det etter vinteren.

                                             Det minkar på snøen



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 1.mai

  Klokka er no 17.22, temperaturen ute er + 20  grader, og no skin sola igjen etter at det kom regn midt på dagen. Det har vel vore rimeleg ...