fredag, april 21, 2023

Dagbok 2023: 21.april

 

Klokka er no 17.21, og temperaturen på trappa her er 17,5 grader. Vi har enda ein nydeleg dag med blå himmel og sol. Men no varer det vel ikkje så mykje lenger.

I dag har eg hatt ein rimeleg ryddig dag. Eg stod opp i 8 tida, og vaska og rulla opp håret før eg åt frokost og begynte på fredagsvasken. I dag fekk eg vaska på soverommet også, sidan det gjekk an å ha ut golvteppa. Då eg var ferdig å vaske åt eg litt før eg skulle ta ein tur på Vernet. Marit kom ned med kattematen, for eg skal passe Lollo denne helga. Marit skal besøke Kjartan og familien.

Det var ikkje så veldig varmt då eg skulle gå, så eg kledde nok litt for mykje på meg. Det er ofte kald vind på Vernet, men ikkje i dag. Eg gjekk seint og sat lenge på kvar benk for å få vere mest muleg ute i sola. Ein ung mann sprang forbi meg to gonger mens eg sat på ein benk. Han hadde kun sko og shorts på seg, så han heldt seg varm nok med mosjon.

Eg er ikkje heilt god i føtene for tida, men det er no ikkje noko som er skikkeleg gale. Då eg kom heim, la eg meg på solsenga på altanen med lydbok på øyret, og der låg eg så lenge det var straum på telefonen.

Eg har ikkje ete middag enno, og eg svelt. Eg er svolten heile tida, og eg har nok ete for mykje denne vinteren, så no må eg sette bremsene på. Eg trudde eg skulle få mindre appetitt når eg vart gammal. Det slo ikkje til.

Sidan vi er komne til fredag enda ein gong vil eg ønske alle ei god helg. Fineveret varer vel ikkje så mykje lenger no, men eg håper no vi får ein fin sommar også. Det er ingen som kan hindre oss i å håpe.

                                       God helg!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...