torsdag, april 20, 2023

Dagbok 2023:20-april


 Klokka er no + 16 grader C og det har vore endå ein nydeleg dag. Det har vore herlege dagar, og vi tek enda imot fleire slike. Men eg har faktisk observert ar det er veldig tørt mange stader, så jorda treng kanskje regn snart,

I dag var vi på trening igjen og etter treninga handla Marit og eg litt på KIWI. Då eg kom heim vurderte eg å ta ein tur på vernet, men så bestemte eg meg for heller å lage ein skikkeleg middag til meg sjølv, det er ei stund sidag sist. 

Eg bestemte meg for spekesild og laga i stand mykje godt til å ha attåt. Men då eg smakte silda var den alt anna enn god, den var rett og slett ramsalt. Då las eg på posen:Vannes i 2til 5 timer før bruk. Det var ikkje slik sild som den eg har kjøpt før, men eg åt den likevel, og sidan har eg DRUKKE:Brusen er det slutt på no, så det går i juleøl utan alkohol, eplejus og til og med vatn. 

Eg kom meg ikkje på Vernet men eg begynte å rydde i jordbæråkeren. Det er ikkje sikkerat eg kjem i mål, for eg er ikkje så kvikk lenger. Men eg likar no å styre på .  Nedanfor garasjen har eg eit bed der eg har planta tre små busker, men så har eg sett ned løkane der når eg har fått eller kjøpt løkblomster i potter, så no kjem der opp litt av kvart, raude tulipanar fann eg i dag, og påskeliljer og blå perleblomster. 

Eg må bort på Plantasjen og kjøpe diverse mold m.m.Det er vel litt tidleg å plante så mykje, vi blir kanskje lurt av det fine veret.Eg har no vaska og hengt opp kassane utanfor kjøkenglasa, men har ikkje bestemt kva eg skal ha der i år.

I kveld får eg vel hente ut ein vanskeleg sudoku frå avisa som kjem i postkassa i morgon.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...