lørdag, april 22, 2023

Dagbok 2023 -22.april

Klokka er no 17.00, temperaturen ute er+ 13 grader C, det er sol og fint enno, men det blæs litt i dag og det kjem skyer på himmelen.

Marit er på besøk hos Kjartan, så då er eg utan venninne. Men eg har no katten til Marit, og ho kjem ned hit med det samme ho forstår at Marit ikkje er heime. Eg gir henne mat på trappa for ho vil aldri komme inn.

Eg var ikkje sikker på kva eg ville bruke denne dagen til, så eg gjekk ein runde på  Vernet først, best. Der trefte eg ein av kameratane til Rasmus , han var ute og gjekk i lag med mor si. Eg var litt i tvil om eg kjende han att, for eg har veldig vanskeleg for å hugse korleis folk ser ut. Men denne kjende eg, men anten hadde han vakse ein halvmeter sidan sist, eller så er det eg som har minka tilsvarande.

Eg visste ikkje om det kom nokon i dag, men det såg ikkje slik ut,så eg gjorde unna helgehandelen først best. Då eg kom heim laga eg meg grønsakmiddag, det er ei stund sidan sist.

Eg hadde ein liten jobb ute i hagen, men noko storarbeid ville eg ikkje begynne på, det kan bli både regn og snø enno før mai kjem

Eg såg på dei lange fjølene som låg der og lurte på om eg greidde i  sage dei med hand. Det greidde eg så vidt, men så såg eg at eg hadde mange ubrukte fjøler i ei kasse, frå den tida då eg rydda opp etter "takmannen." Det vart til at eg saga opp alt i hop, og det vart ein heil sekk med "ved". Så fekk eg gjort litt til gagns i dag også. Og så fekk eg på plass snøskufla med det samme. Der er ikkje all verdas plass i tilbygget, så alt eg får vekk er positivt.

Den sekken som står attmed sagkrakken, var det eg fylte opp i dag+ litt anna.

Det er ikkje varmt nok til å ligge på altanen, trur eg, og eg orkar ikkje å begynne på hagearbeidet i dag. Viss eg finn det ut, kan eg køyre på PLANTASJEN i morgon og kjøpe mold etc. Vil ikkje plante noko enno-det er for tidleg.

Eg trur jorda treg væte no, men håper nedbøren kjem i flytande form og ikkje skal mokast.





 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...